Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
mieso kroimy i podsmazamy,kroimy warzywa w paseczki,marchew scieramy na grubej tarce,scieramy rowniez imbir,dodajemy do podsmazonego miesa,dodajemy wszystkie przyprawy,oprocz octu i keczupu,ktore to dodamy na samym koncu.Dusimy,az warzywa beda pol kruche,dodajemy lyzeczke octu ryzowego,oraz keczup,wszystko wg uznania i samaku,nie za duzojeszcze chwile podsmazamy i juz gotowe,smacznego
Do tego dania mozemy ugotowac ryz,badz makaron sojowy