Do góry

Przekąski Przepis na:

Chipsy paprykowe

Chipsy paprykowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 37

Dodano:

Odsłon: 1152

Domowe chipsy

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Ziemniaki obieramy i kroimy na półprzeźroczyste plasterki, a następnie odsączamy z nich nadmiar wody ręcznikiem papierowym.

  2. Przyprawiamy dużą ilością papryki i soli, nie zapominając o szczypcie cukru.

  3. Smażymy na głębokim oleju do chrupkości i odkładamy na ręcznik papierowy by odsączyć nadmiar oleju i wkładamy do miski.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń