Do góry

Przekąski Przepis na:

Chipsy z cukinii

Chipsy z cukinii

Autor:

Przepisów i artykułów: 2286 Ocena: 14348

Dodano:

Odsłon: 1209

Super przekąska do piwa.

Składniki

  • młoda cukinia 1 szt
  • sól i pieprz do smaku
  • ewentualnie 1 łyżka oliwy
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Sposób przygotowania
    Cukinię umyć, pokroić w plastry (razem z łupką). Dodać przyprawy (opcjonalnie oliwę) i wymieszać. Następnie ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec ok. 20-30 minut w temp. 180-200 stopni .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń