Do góry

Przekąski Przepis na:

Chleb jako dodatek

Chleb jako dodatek

Autor: UlkaK

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 44

Dodano: 19.01.2010

Odsłon: 937

Ciekawa alternatywa do zupy

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Majonez z jogurtem mieszamy, dodajemy zmiażdżony czosnek i pieprz.

  2. Każdą kromkę chleba cieńko smarujemy(z jednej strony) i składamy w pierwotny kształt chleba.

  3. Owijamy dokładnie folią aluminiową i wkladamy do nagrzanego (170 stopni) piekarnika na 10-15 min. Po tym czasie odwijamy folię z góry i dopiekamy 5 min.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

irma 19 stycznia 2010 Taki chlebek można jeść również bez zupy.Dodaje do ulubionych.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń