Do góry

Przekąski Przepis na:

Chołojec

Chołojec

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 6

Dodano:

Odsłon: 2475

Najlepsze na chłodne dni.

Składniki

  • szczypior, pęczek
  • Śmietana 30%, 1
  • woda mineralna niegazowana, 1
  • ocet, 1łyżka
  • sól i pieprz
> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Szypior pokroić drobno, posolić i zostawić na 5-10minut.

  2. Do szczypioru wlać śmietanę a później całą wodę mineralną(może być zwykla woda przygotowana schłodzona). Dodać ocet, sól i pieprz według własnego smaku.Schłodzić. Dobrze smakuje z ziemiakami.

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: chołojec

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń