Do góry

Desery Przepis na:

Ciasteczka ryżowo-kokosowe

Ciasteczka ryżowo-kokosowe

Autor: alicho05

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 21

Dodano: 15.01.2011

Odsłon: 1710

Bardzo smaczne aromatyczne ciasteczka. Szybkie i proste do wykonania.

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystkie skłądniki oprócz polewy i wiśni zagnieść. Zrobić ciasteczka w kształcie klusek śląskich. Piec na złoty kolor w tem.180*

  2. Po ostygnięciu w dołek wlać kilka kropli polewy i położyć wisienki

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

annawk 23 lipca 2012 dobra rzecz .... i ta wisienka :) pycha

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

alicho05 24 stycznia 2011 Wiórki kokosowe z Biedronki, ale tu proporcje nie muszą być sztywne. Zawsze wychodzi.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

qchareczka 19 stycznia 2011 wiórki kokosowe- ile , opakowania maja różna wage, kleik ryżowy- może byc taki z biedronki(jakiego Pani używa) , ile ciasteczek wychodzi z tej porcjii?? pierwszy raz będę robiła te ciasteczka i chciałabym zeby sie udały, pozdrawiam :-)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ania6108 18 stycznia 2011 znam ten przepis:))kiedyś często robiłam te ciasteczka
polecam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

perpetuum 15 stycznia 2011 Kurczę, to chyba będzie dobre!!!! do ulubionych :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń