Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 96
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 96
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Składniki
piekarnik rozgrzać do 160 stopni. żółtka i mleko dać do osobnej miski i wymieszać. zetrzeć trochę skórki z cytryny. Do większej miski dać mąkę, masło, skórkę, cukier puder, składniki które zostały wymieszane w osobnej misce i trochę soku z cytryny. Wymieszać. Uformować dowolne kształty i położyć na papierze do pieczenia. piec około 20 min.