Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne ciasto do kawy.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 122
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 122
Składniki
Wykonanie: Kaszę ugotować według opisu na opakowaniu z odrobiną soli, następnie przestudzić i wymieszać z resztą składników. Całość zmiksować, przełożyć do foremki keksowej wysmarowanej tłuszczem (można posypać wiórkami kokosowym). Piec w temperaturze 180 stopni około 40 minut. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.