Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto kwiat brzoskwini"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Jajka ubijaj z cukrem kilka minut. Mąki i proszek przesiej do masy, wymieszaj. Przełóż całość do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w temp. 180°C 35 minut.
Brzoskwinie odsącz, pokrój na plastry. 3 łyżki syropu wymieszaj z 2 łyżkami wody. Długim nożem zetnij wierzch biszkoptu. Śmietanę ubij z cukrem pudrem. Biszkopt nasącz, udekoruj brzoskwiniami i ubitą śmietaną.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień