Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1815
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1815
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Masło utrzeć na puszystą masę. Dodawać po trochu cukier i jajka. Dodać sól, aromat. Mąkę, mąkę ziemnaczaną i proszek do pieczenia przesiać i dodawać łyżką do masy. Migdały wsypać do ciasta. Formę do pieczenia babki wysmarować masłem i posypać bułką tartą. Włożyć ciasto i wygładzić. Piec około 60 minut w 200 st.