Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1179
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1179
Składniki
Masło,cukier,jajka i cuk.waniliowy zmiksowac,dodac mąke z proszkiem. Następnie zetrzec czekoladę oraz zsiekac nożem migdały(drobno). Dodac do ciasta,wymieszac.Wylac do formy 15x40 wysmarowanej masłem i posypaną bułką tartą. Piec90 min 160st.