Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 98
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 98
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem robotem. Do szklanki z mąką ziemniaczaną dosypać resztę mąki pszennej aż do pełna, następnie stopniowo dodawać składniki aż do uzyskania pulchnej masy. Na blaszce natłuszczonej i posypanej bułką tartą wylać ciasto i poukładać owoce ( zachować lekki odstęp gdyż z owoców będzie wypływał sok). Piec w temperaturze 180 - 200 st. przez 30 - 40 minut .