Do góry

Dodatki Przepis na:

Coleslaw

Coleslaw

Autor:

Przepisów i artykułów: 842 Ocena: 16198

Dodano:

Odsłon: 2059

Klasyka, ale jaka pyszna !

Składniki

  • ćwiartka poszatkowanej białej kapusty
  • 2 małe marchewki pokrojone w paseczki
  • 2 łyżki posiekanego szczypiorku
  • 3 łyżki gęstej śmietany
  • 3 łyżki białego octu winnego
  • 2 łyżeczki cukru szczypta kminku
  • sól
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Kapustę poszatkowałem, posoliłem, odstawiłem na 30 minut. Następnie opłukałem na sicie, osuszyłem. W dużej misce połączyłem kapustę , marchewkę, marchewkę , szczypiorek, śmietanę i przyprawy. Wstawiłem do lodówki, aby smaki się przegryzły.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń