Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
CUKINIĘ WYDRĄŻYĆ. FILET ZEMLEĆ WRAZ Z MARCHEWKĄ,SELEREM,CZOSNKIEM I CEBULĄ. WYROBIĆ MIĘSO JAK NA KOTLETY MIELONE DODAJĄC JAJKO I BUŁKĘ TARTĄ. DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM. NADZIAĆ CUKINIĘ. PIEC W PIEKARNIKU 180 STOPNI PRZEZ GODZINĘ.