Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często spotyka się osoby, które nie lubią gotowanego mięsa. Jak je zagospodarować? Opcji jest kilka. Min. potrawka z kurczaka. Jednak szybszym i mega chrupiącym pomysłem, okaże się aromatyczne, zapiekane mięso.
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 467
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 89
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 166
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 467
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 89
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 166
Składniki
Ćwiartki mięsa studzimy. Oprószamy przyprawą gyros. Dodajemy łyżkę śmietany, olej słonecznikowy i oliwę z oliwek. Całość dokładnie łączymy. Całość zapiekamy w 200°C (termoobieg) przez 20 min.