Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Czerwone papryki z grilla"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 114
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 114
Składniki
Cebulę i czosnek siekamy, dymkę kroimy w krążki i szklimy na oleju. Doprawiamy solą, pieprzem i papryką w proszku. Studzimy i mieszamy z pietruszką, bułką tartą i serem śródziemnomorskim. Papryki przecinamy wzdłuż, usuwamy nasiona i napełniamy farszem. Skrapiamy oliwą, posypujemy startym serem i grillujemy ok. 25 min.Źródło: Kobieta i życie