Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z kreacji mojego ulubionego szpinaku. Strasznie pyszne!!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Szpinak przekladamy do garnka, odrobinke podlewamy woda, zagotowujemy i odparowujemy nadmiar sosu. Na malej patelni na maselku podsmazamy drobno pokrojony czosnek (cala glowka) z dodatkiem odrobiny Kucharka, nastepnie dodajemy go do szpinaku. Na duzej patelni rozpuszczamy pokrojony uprzednio serek Gorgonzola w 100ml slodkiejsmietanki. Sos powinien wyjsc w miare gesty. Do sosu przekladamy cala zawartosc garnka ze szpinakiem i jeszcze pare minutek posmazamy. Doprawiamy sola i gotowe. przesmaczne!!