Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki sposób na podanie przekąski
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 90
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3329
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 90
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3329
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Składniki
Galaretki czerwoną i zieloną przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu, każdą w osobnym naczyniu. Po całkowitym stężeniu pokrój galaretki w kwadraciki – wykładaj do foremki rozdzielając na kolory (w jednej części zielona, w drugiej czerwona.