Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deserek dla smakoszy słodkości.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Wykonanie: Galaretki ugotować w ½ litra wody, ostudzić i pokroić w kostkę. Zimną śmietanę ubić z cukrami i przekładać na przemian z galaretką w pucharkach. Następnie czekoladę i masło rozpuścić w kąpieli wodnej, dodać miód i mleko. Powstałym sosem polać deser w pucharkach i odstawić w chłodne miejsce.