Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Własnej roboty bez konserwantów konserwa na kanapki.
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7433
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2454
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70675
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7433
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2454
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70675
Składniki
Wykonanie: Mięso zmielić ze słoniną i doprawić solą, pieprzem, gorczycą i roztartym czosnkiem. Dokładnie wymieszać i wlać 2 łyżki wody do mięsa. Jeszcze raz połączyć dokładnie składniki ręką i włożyć do wyparzonych słoików.
Gotować około godziny, następnie wynieść w chłodne miejsce na 24 godziny. Po upływie czasu ponownie gotować przez jedną godzinę. Przechowywać w chłodnym miejscu. Po otwarciu słoika najlepiej spożyć w ciągu trzech dni.