Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Domowy burger wołowy"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 176
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 98
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1790
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 57
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 176
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 98
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1790
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 57
Składniki
Posiekaną cebulę oraz czosnek zeszklij na łyżce masła. Wymieszaj z mięsem, jajkiem, solą i pieprzem. Z masy uformuj płaskie okrągłe kotlety, po czym podsmaż je na oleju.
Sałatę umyj, pomidory i ogórki pokrój w talarki.
Bułki przetnij na pół, a następnie podpiecz w tosterze. Jedną część posmaruj majonezem, ketchupem oraz musztardą. Umieść liść sałaty, kawałki pomidora oraz ogórka. Na to nałóż kotlet oraz plaster sera. Przykryj drugą połówką.Źródło: Kurier TV