Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Dorsz w sosie z pomidorów"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 182
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 102
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1806
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 182
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 102
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1806
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 61
Składniki
PRZYGOTOWANIE:
Rybę umyj i pokrój na kawałki. Dopraw solą, piep rzem, skrop sokiem z cytryny. Usmaż.
Wszystkie warzywa umyj i pokrój w kostkę, pomidory przetrzyj przez sito.
Grzyby zalej wrzątkiem. Ostudź i potnij w paski.
Usmaż wszystkie na rozgrzanym oleju. Zmniejsz ogień i duś kilka minut pod przykryciem.
Makaron zalej wrzątkiem.
Podawaj z rybą i warzywami.Źródło: Kurier TV