Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drobiowe serca w śmietanie"
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1825
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 92
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1825
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 92
Składniki
Przepis przysłał Łukasz Wójcik z Wielkiej Wsi.
Serca oczyść, włóż do rondla, zalej półtora litra wody. Dodaj kostkę rosołową, ugotuj na małym ogniu do miękkości.
Śmietanę wymieszaj z kilkoma łyżkami sosu. Wlej do serc pod koniec gotowania, cały czas mieszając, zagotuj. Przypraw do smaku pieprzem i vegetą.Źródło: Chwila dla Ciebie