Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba sprobowac zeby sie przekonac:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
smietane ubic na sztywno,pod koniec ubijania dodac cukier puder,nastepnie delikatnie polaczyc smietane z jogurtem brzoskwiniowym.
brzoskwinie odcedzic i pokroic w kostke,zostawic z 3 kawalki do dekoracji.
rozpuscic dwie galaretki cytrynowe w 600ml goracej wody.
pokrojone brzoskwinki poloczyc z masa smietankowo-jogurtowa plus rozpuszczona zelatyne w niewielkiej ilosci wody(zelatyna musi byc chlodna) tak gotowa mase wylac na blache i wstawic do lodowki.
gdy ciasto juz zgestnieje poukladac zostawione brzoskwinie i zalac gestniejaca galaretka i ponownie wstawic do lodowki.Gotowe:) Zycze smacznego!!!