Do góry

Desery Przepis na:

Fanta Kuchen czyli biszkopt idealny

Fanta Kuchen czyli biszkopt idealny

Autor: Ombu_sa

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 257

Dodano: 02.01.2013

Odsłon: 4057

Zawsze się udaje. Jest przyjemnie słodki i wilgotny - nie trzeba go nawilżać. Używam tego biszkopta jako bazę, spód pod wszystkie ciasta z masami i zawsze się sprawdza.

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ciasto wlewamy na dużą blachę. Pieczemy w temp. 170 C, 25 minut na zloty kolor.

  2. Zamiast Fanty można dodać Sprite lub inny napój o smaku pomarańczowym, koniecznie gazowany.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń