Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie i chrupiące gofry z puszystą śmietanką i owocami.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Jajka ubić z cukrem i solą.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Dodać mleko z masłem i ubite jajka. Lekko wymieszać.
Piec gofry.
Wystudzone gofry przyozdobić ubitą śmietaną z cukrem i owocami.