Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dania makaronowe często goszczą na naszym stole. Teraz czas cukinii więc została połączona z kokardkami i wyszło szybkie smaczne danie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
Składniki
Na dużej patelni rozgrzałem oliwę, podsmażyłem na niej posiekany czosnek i cebulę. Cukinię pokroiłem w cieniutkie plasterki, posoliłem, krótko smażyłem, cały czas mieszając.
Ugotowałem makaron, odcedziłem, wyłożyłem na ogrzane talerze. Na wierzchu rozłożyłem porcje cukini, posypałem pieprzem i parmezanem, udekorowałem zieleniną.