Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka dobra na każdą porę roku.
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 685
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 185
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 685
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 185
Składniki
W dużym garnku (ok. 5 l) podsmażamy drobno pokrojoną kiełbasę i boczek. Smażymy wszystko 10 min.
Zalewamy mięso rosołem lub wywarem, dodajemy pomidory z puszki, majeranek, sól i pieprz. Gotujemy 15 min.
Wsypujemy fasolkę i gotujemy (ok 15 min) przyprawiając jak kto lubi, na ostro lub delikatnie.
Podawać należy jak kto lubi: z chlebem, ziemniakami lub makaronem :) Smacznego.