Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziła mi się fasolka szparagowa podawana w bułce tartej, więc zaczęłam kombinować :) Eksperyment okazał się bardzo trafny.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1497
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 2395
Pyszne i lekko wilgotne babeczki o smaku oreo.
Odsłon: 701
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 314
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 72
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1497
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 2395
Pyszne i lekko wilgotne babeczki o smaku oreo.
Odsłon: 701
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 314
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 72
Składniki
Fasolkę obgotowałam na półmiękko na parze. Czosnek przecisnęłam przez praskę, pomidory pokroiłam w malutką kostkę. Na patelni roztopiłam masło, wrzuciłam czosnek, po chwili pomidory i smażyłam przez kilka minut.
Kiedy fasolka była już zupełnie miękka dodałam koperek i śmietanę. Całość dokładnie wymieszałam.
Taka fasolka może robić za sałatkę do obiadu, albo można ją wsunąć ze świeżym pieczywem.