Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane pieczarki mięsem mielonym. Smaczna przekąska podana z chlebem. Polecam.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
Składniki
Pieczarki myjemy osuszamy. Do mielonego mięsa dodajemy sól, pieprz czarny, pieprz ziołowy, majeranek i jajko, wyrabiamy.
Wyrobionym mięsem nadziewamy pieczarki.
Wkładamy je do przygotowanego rękawa, zawiązujemy końce rękawa i pieczemy 60 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza.
Po upieczeniu rozcinamy rękaw, układamy na każdej pieczarce plaster żółtego sera, posypujemy oregano i ponownie zapiekamy kilka minut aż ser się rozpuści.
Upieczone pieczarki z farszem wykładamy na talerz. Podajemy z pieczywem. Smacznego!!!