Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, domowe mięso na Wielkanocny stół i nie tylko
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 78
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 449
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1460
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 78
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 449
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1460
Składniki
Wszystkie składniki marynaty zagotować,ostudzić.
Udziec z indyka rozkroić aby powstał duży płat ,lekko utłuc tłuczkiem do mięsa. Składniki farszu połączyć ze sobą,doprawić solą i pieprzem. Mięso posmarować farszem i zwinąć.
Mięso obwiązać nicią,włożyć do rękawa do pieczenia,wlać do środka marynatę,zamknąć klipsem i wstawić do lodówki na 3 godziny.
Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec około 2 godzin w temp. 180 stopni. Na 15 minut przed końcem pieczenia rozciąć rękaw,wtedy mięso ładnie się przyrumieni.
Smacznego