Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet przykryty ananasem z dodatkiem konfitury z borówki to nie tylko danie pyszne również ozdoba stołu.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 99
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 1027
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 99
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 1027
Składniki
1. Fileta kroimy na mniejsze plastry 2. Obsmażamy na oleju z obu stron z dodatkiem curry i soli.
3. Następnie układamy na papierze do pieczenia
4. Na każdy kawałek układamy ananasa.
5. W otwór ananasa wkładamy konfitur z borówki.
6. Na koniec przykrywamy plastrem sera.
7. Zapiekamy w piekarniku 20 minut w 180 ˚C. 8. Danie gotowe. 9. Smacznego.