Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne mięsko na obiad.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 97
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 50
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 139
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 97
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 50
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 139
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, pokroić w cienkie plastry, delikatnie robić tłuczkiem, włożyć do szklanego naczynia, zalać mlekiem i odstawić na godzinę w chłodne miejsce do lodówki. Następnie jajka dobrze rozbełtać zaś bułkę tartą wymieszać z curry. Maczać dobrze odsączone z mleka mięso w jajku, panierować w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym maśle z obu stron na złoty kolor.