Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidor połączony z papryką to idealna kompozycja smakowa a jak dodamy serek wyjdzie nam soczysta pierzynka ????
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 661
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 234
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 661
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 234
Składniki
1. Fileta kroimy na większe kawałki, doprawiamy przyprawą oraz solą.
2. Następnie obtaczamy w roztrzepanym widelcem jajku.
3. Panierujemy w bułce tartej.
4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
5. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
6. Paprykę drobno kroimy, przekładamy do naczynia.
7. Pomidory również drobno kroimy, łączymy z papryką.
8. Dodajemy serek. Dokładnie mieszamy.
9. Farsz układamy na kotletach.
10. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, posypujemy farsz.
11. Zapiekamy 20 minut w 180°C.
12. Danie Gotowe. 13. Smacznego.