Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Filety pokroić na mniejsze kawałki,rozbić,oprószyć solą i pieprzem i opanierować w jajku i bułce.Usmażyć i ułożyć w półmisku.Do rondelka wlewamy ocet i wodę,dodajemy resztę składników,cebulę pokrojoną w talarki i gotujemy chwilkę.Kotleciki zalewamy gorącą zalewą.Po ostygnięciu schładzamy w lodówce.