Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam Wam coś szczególnego – burgery z łososia ze szpinakiem. Są przepyszne i aromatyczne, nadają się na obiad, na wigilijny stół, a także do hamburgerów. .
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1133
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 175
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 367
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1133
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 175
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 367
Składniki
Usuń skórę z łososia i zmiel go w maszynce do mielenia mięsa. Przełóż do miski. Szpinak dokładnie umyj i drobno posiekaj i dodaj do łososia. Wbij jajko do miski oraz dodaj przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku. Pokrusz ser pleśniowy na małe kawałki. Wymieszaj wszystkie składniki razem z solą, pieprzem, gałką muszkatołową i chili. Dodaj również sok z cytryny. Smaż kotlety na patelni teflonowej bez tłuszczu po około 5 minut z każdej ze stron. Podawaj z ziemniakami w mundurkach lub w formie hamburgerów z bułką grahamką.