Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Przygotowujemy galaretkę tak jak w przepisie na opakowaniu, zalewamy ją do niewysokiego pojemnika by móc ją pokroić w niedużą kostkę, gdy galaretka stężeje.
Brzoskwinie oraz wcześniej umytą gruszkę strugamy i kroimy w kostkę a następnie nakładamy wraz z galaretką na przemian do pucharków lub miseczek. Na koniec deser dekorujemy bitą śmietaną. Deser można podać również z goframi.