Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gazpacho z roladkami z indyka"
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 37
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 174
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 37
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 174
Składniki
Pokrojonym na cieńsze plastry mięsem indyka owiń chorizo. Roladę posól, popieprz i pokrój na grube plastry. Nabij na igły po trzy kawałki. Polej oliwą. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz 15 min w 180°C.
Pomidory z puszki, miąższ z pieczywa, 2/3 ogórka, czosnek, jedną paprykę i szalotki zmiksuj. Resztę składników pokrój i udekoruj nimi zupę, serwuj z roladkami.
Czas przygotowania: 45 minut. Poziom: średniŹródło: TV14