Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak gołąbków a o ile prościej
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1551
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 64
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1551
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 64
Składniki
Kapustę drobno poszatkować,ryż ugotować al dente ,cebulę pokroić i zeszklić na oleju .Do dużej miski wsypać kapustę,gorący ryż,mięso mielone,cebulę , tuczone ziemniaki ,zmiażdżone ząbki czosnku,i wbić jajka wszystko dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.Masę wyłożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego margaryną ugniatając porządnie łyżką i zapiekać w piekarniku w 180 stopniach ok. 60 minut 15 minut przed końcem posypać startym żółtym serem.Życzę smacznego.