Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa przegryzka, idealna do kawy. Zawiera siemię lniane i otręby. Jest łatwa i szybka w przygotowaniu.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 96
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 96
Składniki
Mąkę siekamy z masłem, dodajemy resztę składników i wyrabiamy na jednolita masę. Ciasto wałkujemy na grubość około 3 mm, jeżeli mamy wałek karbowany w ostatnim etapie używamy go do uzyskania ciekawej tekstury. Tniemy nożykiem do pizzy lub zwykłym nożem na kawałki nie większe od zwykłych herbatników.
Pieczemy 13 - 15 minut w 180 stopniach.