Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
kwadratową blachę z piekarnika wykładamy papierem pergaminowym, wszystkie suche produkty wysypujemy na blachę i mieszamy dodajemy miód i olej i ponownie mieszamy. Gotową granolę wkładamy do piekarnika na 15-20 minut.co jakiś czas mieszamy żeby nam się nie przypaliło.
Ja jeszcze dodaje rodzynki, morele, żurawinę, orzechy i inne bakalie, jakie mam w domu. Smacznego