Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszna i aromatyczna przekąska.
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 482
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1312
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 64
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 352
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 482
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1312
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 64
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 352
Składniki
Obieramy gruszki, usuwamy gniazda nasienne i dzielimy na połówki
W miejsce gniazd nasiennych wsypujemy potarty żółty ser (można wykorzystać ścinki różnych serów lub pleśniowy).
zawijamy plastrem lub dwoma szynki parmeńskiej lub innej dojrzewającej.
Zapiekamy w piekarniku przez 20 minut w 175*C aż do zrumienienia. Podajemy na ciepło. Smacznego