Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszna i aromatyczna przekąska.
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1360
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 3015
Polecam, pychota.
Odsłon: 175
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1360
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 3015
Polecam, pychota.
Odsłon: 175
Składniki
Obieramy gruszki, usuwamy gniazda nasienne i dzielimy na połówki
W miejsce gniazd nasiennych wsypujemy potarty żółty ser (można wykorzystać ścinki różnych serów lub pleśniowy).
zawijamy plastrem lub dwoma szynki parmeńskiej lub innej dojrzewającej.
Zapiekamy w piekarniku przez 20 minut w 175*C aż do zrumienienia. Podajemy na ciepło. Smacznego