Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszna i aromatyczna przekąska.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1932
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3885
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3700
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 485
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1932
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3885
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3700
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 485
Składniki
Obieramy gruszki, usuwamy gniazda nasienne i dzielimy na połówki
W miejsce gniazd nasiennych wsypujemy potarty żółty ser (można wykorzystać ścinki różnych serów lub pleśniowy).
zawijamy plastrem lub dwoma szynki parmeńskiej lub innej dojrzewającej.
Zapiekamy w piekarniku przez 20 minut w 175*C aż do zrumienienia. Podajemy na ciepło. Smacznego