Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
Składniki
Zastąp 2/3 mąki pszennej mąką gryczaną. Do podstawowych składników dodaj też czubatą łyżkę ziarenek sezamu. Zagnieć ciasto. Cienko rozwałkuj. Z placka wytnij krążki. Posmaruj je lekko ubitym białkiem. Posyp grubym cukrem. Piecz 15 min w 180 st.
Rada: jeśli chcesz wzbogacić smak gry- czanych talarków, do składników do- daj 2–3 posiekane suszone śliwki.Źródło: Tina