Do góry

Dania główne Przepis na:

Gryczane zawijaki z łososiem i twarogiem

Gryczane zawijaki z łososiem i twarogiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 209 Ocena: 1309

Dodano:

Odsłon: 4257

Smacznie, tanio i do spożycia na zimno.

Składniki

  • 140 g mąki gryczanej
  • 1 łyżka oleju
  • woda
  • 200 g łososia wędzonego w kawałku lub plastrach
  • 50 g twarogu chudego lub serka śmietankowego
1-2 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Do mąki dodajemy olej i stopniowo wodę do powstania lejącej konsystencji. Smażymy naleśniki.

  2. Usmażone naleśniki smarujemy twarogiem lub serkiem i na to łosoś. Zawijamy i kroimy na pół.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (9)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 06 listopada 2017 Gryczaną pod każdą postacią mnie kupisz ;) a jeszcze z rybką, to już nie mam pytań xD Odpowiedzi: 8 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń