Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, zdrowe, wegańskie pankejki z mąki gryczanej i konopnej. Idealne na śniadanie lub deser, puszyste i miękkie.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1726
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 225
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 170
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1726
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 225
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 170
Składniki
15g. mąki konopnej i 20g. mąki gryczanej wymieszać w misce z rozgniecioną połową banana, 80ml. wody oraz łyżeczką proszku do pieczenia. Mieszać do uzyskania gładkiej masy
wylać na rozgrzaną patelnię posmarowaną delikatnie musem kokosowym (zamiennie olejem) i smażyć z dwóch stron
gotowe naleśniki/placuszki udekorować ulubionymi dodatkami: u mnie drugie pół banana, masło orzechowe oraz pokruszone brownie z fasoli (z innego mojego przepisu) :)