Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z awokado z dodatkiem świeżego czosnku. Orzeźwiający i świeży smak.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 661
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 234
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 661
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 234
Składniki
Awokado umyć, rozkroić i wydrążyć miąższ. Szczypiorek pokroić drobno. Pomidorki pokroić w drobną kostkę. Czosnek drobno posiekać.
Awokado rozgnieść tłuczkiem do ziemniaków lub widelcem na jednolitą masę. Resztę składników zmieszać z rozgniecionym awokado. Solimy na koniec do smaku. Podajemy z nachos lub z chrupiącym pieczywem. Gotowe !!!