Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz meksykański"
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1815
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1815
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Na patelni rozgrzej olej i podsmaż mięso. W garnku zagotuj 2 szklanki wody i przełóż podsmażone kawałki. Dodaj pomidory z zalewą i duś pod przykryciem około półtorej godziny.
15 minut przed końcem gotowania wrzuć pokrojoną paprykę, odsączoną kukurydzę i fasolę. Całość przypraw do smaku. Sos zagęść mąką wymieszaną w niewielkiej ilości wody.Źródło: Na żywo