Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
Na rozgrzanej oliwie obsmaż umyte, osuszone ręcznikiem papierowym i pokrojone w kostkę mięso. Zdejmij z patelni i odstaw.
Na pozostały tłuszcz włóż obraną, pociętą w grube plastry marchewkę oraz posiekany czosnek z cebulą. Dodaj liście laurowe i oregano. Zalej całość bulionem i zagotuj.
Następnie wrzuć mięso. Przykryj i gotuj kwadrans.
Pod koniec gotowania dodaj pokrojoną cukinię, kukurydzę, groszek i fasolkę. Duś pod przykryciem do miękkości warzyw.
Gotowy gulasz podawaj w wydrążonej dyni.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 360. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax