Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie, pełne smaku i witamin danie
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 323
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 114
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 323
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 114
Składniki
1. soczewicę namoczyć, gotować prawie do miękkości, 2. warzywa obrać, pokroić w kostkę i plasterki, 3. olej rozgrzać, wrzucić cebule i czosnek, dodac pozostałe warzywa, oprócz cukinii i brokuła, chwile podsmazyć, podlać gorącą wodą, posolić, dusić na małym ogniu, gdy warzywa zmiękna dodać pokrojonego brokuła, cukinię i ugotowaną soczewicę, dusić jeszcze chwilę aż warzywa będą miękkie, doprawić do smaku, smacznego