Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecamy nie tylko w piątki, choć nie wiedzieć czemu tak wszyscy upierają się, że w piątki "mięsa" nie jada się...a ryba, to też mięso przecież :/
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 187
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 187
Składniki
Marchew ścieramy na tarce do jarzyn. Razem z pokrojonymi w kostkę ogórkami, posiekaną cebulą podsmażamy chwilę na gorącym tłuszczu. Następnie zalewamy passatą pomidorową, dodajemy pokrojone w 2 cm kawałki kabanosy, dusimy 15 min. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z ulubionymi dodatkami.